Wedstrijdsecretariaat

Hier kun je terecht met je vragen over:

  • de wedstrijd indeling;
  • zij zorgen dat de leiders de wedstrijdschema`s krijgen voor aanvang nieuwe competitie ronde; afgelastingen, zij staan in nauw contact met Henk Amsink en Henk Renker (zij zijn consul en keuren de velden);
  • veld indelingen, zowel wedstrijdvelden als trainingsvelden;
  • oefenwedstrijden en inhaalwedstrijden.

Zaken die belangrijk zijn!

Het verplaatsen van een wedstrijd

Het verzoek tot het verplaatsen van een wedstrijd dient uiterlijk voor dinsdag 12 uur te worden ingediend bij de KNVB. Omdat wij van te voren contact willen zoeken met de tegenstander dient het verzoek tijdig in te worden gediend bij de wedstrijdsecretaris. Om het verzoek te honeren, dienen wij een goede reden te krijgen (geen vervoer is geen goede reden!!!). De verzoeken die wij hierna krijgen zullen we per individueel geval beoordelen, maar wij kunnen hier geen garanties geven.

Het aanvragen van oefenwedstrijden

De aanvraag van een oefenwedstrijd dient in overleg met de wedstrijdsecretaris te gaan. Omdat wij afspraken moeten maken met meerdere partijen (s.c. Lutten, v.v. EMMS, JCLE, kantine, tegenstander, scheidsrechterscommissie e.d.) dient de aanvraag minimaal anderhalve week van te voren in te worden gediend. Indien je vragen hebt kun je contact zoeken met het wedstrijdsecretariaat.

Functie Naam Telefoon E-mail
Wedstrijdsecretariaat  Jan Datema  06 – 438 09 448 wedstrijdsecretaris@jcle.nl