Voor trainers/leiders

Op deze pagina is allerlei informatie te vinden voor de leiders en trainers die voor JCLE, als vrijwilliger, aan het werk zijn. Indien je geïnteresseerd bent in een rol als leider of trainer bij JCLE dan kun je contact opnemen met de Technische Commissie. Afhankelijk van je wensen zullen ze jou indelen in een leeftijdscategorie.

Oefenstof

Hier vindt je oefenstof voor trainers/leiders:

Nieuwe leider/trainer?

begeleiding-jcleVoor de (nieuwe) leiders hebben we een informatieboekje gemaakt. Deze kun je downloaden en eens rustig bestuderen. Als leider / trainer verwachten wij dat je een voorbeeld bent voor de jeugd, vandaar dit boekje.

Aan het begin van het seizoen houden wij een trainer- en leideravond. Een avond waarin wij uitleg geven over het algemeen beleid van JCLE, ingaan op het technisch beleid en de uitvoering daarvan door jullie, trainers en leiders van JCLE en als laatste het gebruik van het materiaal. Hiervoor ontvangen jullie via de Technische Commissie een uitnodiging.

Lidmaatschap

Als je als leider of trainer ook zelf in een team voetbalt dan moet je contributie betalen. Als je echter niet in een team voetbalt en je bent wel een leider of trainer, dan moet je verzekerd zijn zodra je op het gras staat!

Dit wordt als volgt geregeld:

  • Als je lid van v.v. EMMS wordt dan download je het aanmeldingsformulier en schrijft je in.
    v.v. EMMS betaald voor jou de contributie richting de KNVB. Er komen dus geen kosten. Indien je stopt met leider- of trainerschap meldt je dan ook weer af zodat v.v. EMMS deze bijdrage richting de KNVB ook kan stopzetten.
  • Als je lid van s.c. Lutten wordt dan download je het aanmeldingsformulier en schrijft je in.
    s.c. Lutten betaald voor jou de contributie richting de KNVB. Er komen dus geen kosten. Indien je stopt met leider- of trainerschap meldt je dan ook weer af zodat v.v. EMMS deze bijdrage richting de KNVB ook kan stopzetten.

Wedstrijdformulieren

Het invullen van de eindeindslag is tegenwoordig door elke leider heel makkelijk te doen via de KNVB Wedstrijdzaken app die je in de app stores gratis kunt downloaden. Meer uitleg vind je hier: https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/spelregels-wedstrijdinformatie/wedstrijdinformatie/wedstrijdzaken-app