Voor keepers

Jeugd Combinatie sc Lutten vv EMMS

De keepers van JCLE krijgen een tegemoetkoming in de kosten m.b.t. de keepershandschoenen. Aan het begin van het seizoen worden de namen van de keepers doorgegeven aan Prins Sport, onze hoofdsponsor.

De keeper krijgt éénmaal per jaar een korting op de handschoenen van:

  • F, E en D: € 20,-
  • C, B en A: € 50,-

Het is wel zo dat in de pupillen er nogal eens gewisseld wordt van keeper (omdat je er nog niet zeker van bent wat je nu eigenlijk wilt). In dat geval geldt dat er één keer per team een vergoeding is. Indien er dus bijvoorbeeld 2 keepers in een E3 zitten dan zullen ze samen met één paar handschoenen moeten doen of de vergoeding delen en ieders een eigen paar handschoenen.

We hopen dat bovenstaande duidelijk is. Dus als je nog geen vergoeding hebt gehad en je bent toe aan nieuwe handschoenen dan ga je naar Prins Sport, je geeft je naam en team door, en je krijgt de vergoeding op de kosten van de handschoenen.

Tip! Bel eerst even met Prins Sport om er zeker van te zijn dat je naam op de lijst staat! Helaas gaan er soms in de communicatie nog zaken fout! Indien je naam niet bekend is meldt dit dan aan je leider.