Nieuwsbericht

Jeugd Combinatie sc Lutten vv EMMS

Verloting EMMS 2018

Op 20 mei werd na afloop van de laatste competitiewedstrijd EMMS 1 tegen OVC’21 (2-1 winst) de trekking verricht van de jaarlijkse verloting. De sfeer rondom de kantine zat er, mede door de overwinning en de georganiseerde BBQ, goed in. Zie de foto’s.
Waarnemend voorzitter Herman Spijker begon met een woord van dank aan Alfred Kosse van Kosse Installatietechnieken en Kosse Euronics, vanwege het sponseren van de 2e prijs ad € 150,00. Verder bedankte hij alle leiders van JCLE en EMMS voor de medewerking aan deze verloting. De voorzitter kon melden dat ruim 3700 loten zijn verkocht. De trekking werd verricht door Mark van der Steege. Zijn zoon Mike had dit jaar de meeste boekjes verkocht. Als dank kreeg Mark voor Mike een leren bal overhandigd.
De hoofdprijs, een waardebon van Kosse Euronics ad € 250,00 is dit jaar gewonnen door Jeffrey Klok (EMMS 1) die de prijs direct in ontvangst kon nemen.
De 2e prijs (waardebon ad € 150,00 beschikbaar gesteld door Kosse Euronics ) is gewonnen door Richard Arkes (veteranen).
De 3e prijs (waardebon Kosse Euronics ad € 100,00) is gewonnen door Corine Bembom.

Kijk hier om de overige winnaars te bekijken. De Prijzen worden deze week afgegeven.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd!!

Met vriendelijke groet,

bestuur v.v. E.M.M.S.