Nieuwsbericht

Jeugd Combinatie sc Lutten vv EMMS

Spieren voor Spieren: wintertijdchallenge!

JCLE Wintertijdchallenge

Ook JCLE doet met verschillende teams mee aan deze challenge! Wij staan dus om 02:00:00 op het veld en voetballen dan 1 uur en 1 seconde lang tot… 02:00:01 😉

Alleen voetballen helpt niet, dus onze leden komen langs met een sponsorformulier bij ouders/buren/opa’s en oma’s, vrienden en familie die deze actie willen ondersteunen met een financiële bijdrage! Niet alle jeugdleden kunnen en mogen ‘s nachts meedoen, zij willen wel graag helpen en kunnen dus ook met een vraag komen voor een financiële bijdrage!

Download hier het sponsorformulier! Deze kan aanstaande zaterdag 24 oktober in de kantine van vv EMMS of sc Lutten ingeleverd worden. Het mag ook ’s nachts voor de challange aan maar dan voor 02:00 !

Je kunt het ook inleveren bij Jordy Veldman, Niels Lammers of Francis de Vent.

De Wintertijd Challenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement van Stichting Spieren voor Spieren. In de nacht dat de wintertijd ingaat wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. In 2015 vindt de Wintertijd Challenge plaats in de nacht van 24 op 25 oktober.

Onder leiding van Yvonne Berg wordt ook in Slagharen meegedaan aan deze “challenge” met diverse activiteiten. JCLE doet ook mee aan één van die challenges “Challenge 3: Voetbal bij het sportpark.”.
JCLE laat de spieren werken voor kinderen met een spierziekte!

Voor meer informatie kijk op wintertijdchallenge.nl