Nieuwsbericht

Jeugd Combinatie sc Lutten vv EMMS

Snerttijd: Samen strijden tegen eenzaamheid in Hardenberg!

Steun de actie van Bertil van Wieren om als Ronde Tafel 79 wat te doen tegen eenzaamheid onder ouderen in onze prachtige gemeente! Je zou deze  coronatijd van isolement en eenzaamheid met recht een ‘snerttijd’ kunnen noemen.

Door de verkoop van heel veel Snert willen we ouderen in de gemeente Hardenberg een prachtige en gezellige middag bezorgen! Wij vinden dat ze dat verdienen!

Veel snert verkopen,  dat kunnen wij niet alleen. Daarvoor zijn we de hulp nodig van de gehele Hardenbergse samenleving. Van jullie dus!

Door Snert te kopen, ondersteun je niet alleen ouderen in onze gemeente, maar ook jouw eigen club, school, kerk of vereniging. Per verkochte liter Snert gaat er ook € 2,50 naar de door jouw gekozen organisatie!

Snert Bestellen:

• Op snerttijd.nl kunnen jullie de snert bestellen.
• Klik op ‘ik wil snert’, selecteer het aantal liter snert en klik op ‘in de snertkar’. (Dit is de winkelwagen, maar wij noemen deze de snertkar.)
• Bij ‘welk goed doel willen jullie steunen?’ kunt u jullie organisatie in typen en selecteren, zodat de 2,50 per liter bij jullie organisatie terecht komt.
• Klik dan op ‘doorgaan naar afrekenen’ en volg de stappen om jullie bestelling te plaatsen.