Sluiting sportpark vanwege werkzaamheden

Gesloten

Beste leden en bezoekers van JCLE,

Vanaf maandag 24 juli tot en met zaterdag 26 augustus zal sportpark De Kei helaas gesloten zijn voor alle activiteiten. Deze sluiting is noodzakelijk vanwege geplande werkzaamheden, waaronder de vervanging van het kunstgrasveld en het onderhoud van de overige velden.

Om ervoor te zorgen dat onze spelers, trainers en bezoekers kunnen genieten van een hoogwaardige sportomgeving, zijn deze werkzaamheden essentieel. We streven ernaar om de kwaliteit van onze velden te verbeteren, zodat we allemaal kunnen blijven genieten van voetbal op ons sportpark.

Gedurende deze periode willen we jullie vriendelijk verzoeken om het sportpark niet te betreden, aangezien er mogelijk gevaarlijke situaties kunnen ontstaan tijdens de werkzaamheden. We vragen om jullie begrip en medewerking gedurende deze periode van tijdelijke sluiting.

We zullen jullie op de hoogte houden van de voortgang van de werkzaamheden en de verwachte heropening van het sportpark. Houd hiervoor onze website en sociale media in de gaten.

Bedankt voor jullie begrip en we kijken ernaar uit om jullie binnenkort weer te verwelkomen op een vernieuwd en verbeterd sportpark!

Met sportieve groet,

Het bestuur van JCLE