Nieuwsbericht

Jeugd Combinatie sc Lutten vv EMMS

Rabobank Clubkas Campagne: Stem op v.v. EMMS/JCLE!

rabobank-clubkas-campagneAls je lid bent van de Rabobank én je ontvangt binnenkort een stembiljet, zou je dan een stem willen uitbrengen op v.v. EMMS? Hieronder kun je zien voor welk doel dit is. Daarnaast is er een prijs te winnen t.a.v. omgaan met social media.

Wij (bestuur v.v. EMMS) zouden het prettig vinden als je op de Facebook-pagina van vv EMMS en/of JCLE deze actie wilt ‘liken’. Dit kan ons extra geld opleveren! Bedankt alvast voor je medewerking en: ‘zegt het voort ‘zegt het voort…

Rabobank Clubkas Campagne #VVS. Laat je clubhart zien!

Rabobank Vaart en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Vaart en Vechtstreek stelt € 110.000,- beschikbaar! Ook v.v. EMMS doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 10 t/m 24 maart 2016 mogen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 110.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor v.v. EMMS belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onderstaand doel:
Dit jaar bestaat onze vereniging 85 jaar. Wij willen in 2016 een voetbalclinic organiseren voor de jeugd van Slagharen, Schuinesloot en Lutten en willen hiervoor enkele bekende voetballers inschakelen. Alle jeugd is hierbij welkom (men hoeft dus niet specifiek lid te zijn van onze vereniging).

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan v.v. EMMS tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/vvs.

Alvast bedankt voor jouw steun!