Nieuwsbericht

Jeugd Combinatie sc Lutten vv EMMS

Opleiding verenigingsscheidsrechter

Aangeleverd door HHC Hardenberg:

Binnen HHC Hardenberg hebben we de wens uitgesproken om dit jaar weer een scheidsrechterscursus te organiseren, om zodoende het aantal (gediplomeerde) scheidsrechters op peil te houden. Gezien het feit dat we zien dat veel scheidsrechters, na het behalen van hun scheidsrechterscursus (BOS), naar de KNVB gaan om daar actief te zijn in het scheidsrechtersvak, hebben we voorgenomen om de cursus verenigingsscheidsrechter dit jaar aan te bieden aan onze leden.

Dit betekent in het kort dat het minder gedetailleerd is en daarmee minder tijd kost en dat degene met deze papieren niet (direct) kan starten voor de KNVB, maar alleen kan fluiten als verenigingsscheidsrechter.

Nu is onze vraag: Zijn er nog leden van EMMS of JCLE die deze cursus ook willen volgen? Je kunt je aanmelden bij Anton de Vent (anton.devent@planet.nl / 06-13715317. Hij zal de aanmeldingen doorgeven aan HHC. Via deze link kun je je rechtstreeks aanmelden.

Het minimumaantal deelnemers is 14, met een maximum van 18 personen.

HHC is eventueel bereid om haar locatie ter beschikking te stellen voor deze cursus. Uiteraard mogen reeds gediplomeerde scheidsrechters deze cursus ook volgen als opfriscursus.

Het bestuur van EMMS neemt de kosten voor zijn/haar rekening, met dien verstande dat men bereid moet zijn wedstrijden te fluiten voor EMMS en/of JCLE indien men is geslaagd.

Voor meer details: zie deze bijlage.

Bestuur v.v. EMMS