Nieuwsbericht

Jeugd Combinatie sc Lutten vv EMMS

Onderhoudsploeg Emms/Lutten doen mee met NLDOET

NLdoet logo 2016 (web)

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

De vrijwilligersploeg van v.v. EMMS en sc Lutten (die al iedere vrijdagmiddag actief bezig zijn op het sportpark) zal op vrijdagmiddag 11 maart en eventueel zaterdagmorgen 12 maart diverse extra werkzaamheden verrichten op en rond ons sportpark de Kei. Coördinator Gerard Pieper zal dan weer zorgen voor een hapje en drankje.

Wil je je als nieuwe vrijwilliger aanmelden voor deze onderhoudsploeg dan ben je vrijdagmiddag vanaf circa half 2 van harte welkom op Sportpark De Kei.

Langs deze weg willen we natuurlijk alle vrijwilligers bedanken die, op welke manier dan ook, hun steentje bijdragen aan de diverse werkzaamheden voor EMMS. Lutten en JCLE.