Nieuwsbericht

Jeugd Combinatie sc Lutten vv EMMS

NIEUWE VOETBAL.NL EN KNVB WEDSTRIJDZAKEN APP

 

Je hebt er wellicht al een en ander over gehoord, er komt een nieuwe Voetbal.nl app. De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt, waaronder een hoop leden van onze vereniging. In de nieuwe Voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond. Dit maakt het voor leden en fans van onze vereniging allemaal een stuk leuker en gemakkelijker.

Naast deze vernieuwde voetbal.nl app gaan voetbalverenigingen vanaf de start van het nieuwe seizoen ook nog eens gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich bij aanvang van een wedstrijd kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.

Voordat alle leden van onze vereniging goed van start kunnen met zowel de vernieuwde Voetbal.nl app als de KNVB Wedstrijdzaken app, is het belangrijk dat wij als vereniging een aantal zaken geregeld hebben.

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in: E-mailadressen vastleggen!

Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-mailadres gebruikt. Elk (jeugd)lid moet hiervoor zijn/haar eigen uniek email adres gebruiken. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging, want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Zorg er daarom voor dat jouw emailadres bekend is bij ons wedstrijdsecretariaat, zodat jij ook gebruik kunt maken van de Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app. Ontbreekt een e-mailadres bij een lid, dan kan die persoon niet inloggen in de app en dat willen wij uiteraard voorkomen.

 

Dus mail jouw mailadres z.s.m. naar het wedstrijdsecretariaat!

JCLE leden van vv EMMS kunnen hun email adres doorgeven aan Anton de Vent:

anton.devent@planet.nl

JCLE leden van sc Lutten kunnen hun email adres doorgeven aan Henk Bril, te bereiken via:

Secretariaat@sclutten.nl