Informatie

vv EMMS en sc Lutten zijn sinds 1996 een samenwerkingsverband aangegaan betreffende de jeugd. Het betreft de jeugd van de F-pupillen tot en met de A-junioren. De jeugdcombinatie heeft als naam JCLE gekregen welke staat voor: JeugdCombinatie sc Lutten en vv Emms.

Kenmerkend voor JCLE zijn de rood-zwart gestreepte shirts en de zwarte broeken, hierin zijn de kleuren van de beide hoofdverengingen verwerkt, namelijk: rood van vv EMMS en zwart van Sc Lutten. JCLE is een middelgrote jeugdcombinatie (gemiddeld 200 leden) die goed staat aangeschreven in de regio en die al veel talenten heeft voortgebracht.

JCLE probeert voor iedereen het voetbal aantrekkelijk te maken, of je nu puur voor je plezier komt of dat je meer prestatiegericht wilt voetballen, iedereen is welkom.

Een hele grote groep vrijwilligers is elke week druk om het iedereen naar de zin te maken, en dat lukt ze aardig gezien de prestaties en het voetbalplezier, wat je elke week weer ziet op het veld. Het bestuur vindt het van groot belang dat iedereen hierbij goede begeleiding krijgt, en organiseert dan ook regelmatig cursussen en bijeenkomsten om zo met elkaar een zo hoog mogelijk niveau te bereiken. Dit houdt niet in dat wij van iedereen sterspelers willen maken, er zijn nog zoveel andere zaken die zeker zo belangrijk zijn.

Ook kunnen begeleiders en trainers een KNVB cursus volgen. Op deze manier willen wij de trainers en begeleiders een houvast geven zodat zij zichzelf en de spelers nog meer kunnen laten genieten van het spelletje voetbal.

JCLE is een jeugdcombinatie waar veel gebeurt, een jeugdcombinatie met een visie voor de toekomst. Met zijn allen gaan wij ervoor en hopelijk doet u met ons mee, want alleen dan kunnen wij JCLE in stand houden en kunnen wij trots zijn op ons aller JCLE!