Nieuwsbericht

Jeugd Combinatie sc Lutten vv EMMS

Gezocht: trainer 17-1

Voor het seizoen 2019 – 2020 is J.C.L.E. op zoek naar een trainer/coach voor J.C.L.E. JO17-1 dat uitkomt in de 3e klasse.

De club is op zoek naar een ambitieuze jeugdtrainer met goede communicatieve en sociale vaardigheden die vanuit de voetbalvisie jeugdspelers beter maakt. De trainer verzorgt twee trainingen per week (dinsdag & donderdag van 19.00-20.00 uur) en de coaching op wedstrijddagen.

J.C.L.E. zoekt een trainer met minimaal TC-3 (Uefa C) )of de ambitie om deze cursus te volgen), die ervaring heeft met het werken met jeugdteams en die een bijdrage wil leveren aan de realisatie van het (technisch) jeugdbeleid.

J.C.L.E. biedt:
* Goede faciliteiten (oa kunstgrasveld), materialen en kleding;
* Uitdagende activiteiten voor de ontwikkeling van spelers (o23 wedstrijden, meetrainen selecties, e.d.);
* Ondersteuning vanuit de technische jeugdcommissie;
* Samenwerking met trainers van andere jeugdselectieteams;
* Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden (cursussen, interne thema-avonden, e.d.);
* Een passende vergoeding.

J.C.L.E. is een vereniging met circa 300 jeugdleden. Het betreft een jeugdcombinatie van Sc Lutten en vv EMMS. De jeugdopleiding heeft een belangrijke plaats binnen de vereniging.

Voor meer informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Jessica van de Peppel via 06 28704115. Trainers die geïnteresseerd zijn in de functie kunnen hun reactie in de vorm van een motivatie en CV per mail sturen aan m.vandersteege@hotmail.nl