Nieuwsbericht

Jeugd Combinatie sc Lutten vv EMMS

‘Cafetaria Lunchroom Emmy’ Snertloop en nieuwjaarsreceptie 2017

Op zondag 8 januari wil v.v. EMMS samen met jullie het jaar 2017 sportief en gezamenlijk inluiden. Traditiegetrouw wordt dit gedaan door het organiseren van de ‘Cafetaria Lunchroom Emmy’ snertloop en de nieuwjaarsreceptie.
De activiteitencommissie is reeds bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Nieuwjaarsevenement. De organisatie hoopt ook dit jaar op een groot aantal deelnemers! Natuurlijk zijn ook de leden van JCLE uitgenodigd. Kinderen onder de 12 dienen door een ouder begeleid te worden.
Bij terugkomst op sportpark ‘De Kei’ staat er voor iedereen een lekker bakkie snert klaar.
Als iedereen het sportpark weer terug heeft gevonden en de snert goed is gegeten, is het aan onze voorzitter om het nieuwe jaar officieel in te luiden. Natuurlijk wordt hier stil gestaan bij de hoogte- en dieptepunten in 2016, maar wordt er ook zeker vooruit gekeken naar de mogelijkheden in het nieuwe jaar!
Onder het genot van een hapje en drankje kan vervolgens nog gezellig nagezeten worden.

Even alles op een rij:

Zondag 8 januari 2017

Snertloop: 12.00 uur vertrek vanaf sportpark ‘De Kei’
Nieuwjaarsreceptie: 14.00 uur in de kantine van EMMS (eindtijd 18.00 uur)

Alvast prettige feestdagen gewenst en graag tot zondag 8 januari 2017!

PS: de route van de snertloop voor 2017 is dit jaar gewijzigd. De drinkpauze kan worden gehouden bij onze hoofdsponsor Cafetaria Lunchroom Emmy. Het formulier met de route zal vooraf in de kantine worden overhandigd.