Nieuwsbericht

Jeugd Combinatie sc Lutten vv EMMS

Attractiepark & Vakantiepark Slagharen nieuwe hoofdsponsor JCLE

Vanaf komend voetbalseizoen is Attractiepark & Vakantiepark Slagharen de nieuwe hoofdsponsor van JCLE. Het attractiepark bindt zich voor maar liefst zes seizoenen aan de gezamenlijke jeugdafdeling van voetbalverenigingen S.c. Lutten en v.v. EMMS. Dinsdagavond 21 juni werd op Sportpark De Kei het sponsorcontract getekend tussen Wouter Dekkers (directeur Attractiepark) en Tonny Scholten (voorzitter S.c. Lutten) en Henry Kosse (voorzitter v.v. EMMS).

Met de sponsoring toont het Attractiepark haar maatschappelijke betrokkenheid. De combinatie pretpark en plaatselijke jeugd is een zeer aansprekende. Daarnaast verklaarde Wouter Dekkers groot belang te hechten aan een goede verstandhouding met de directe buren op het sportpark.

Met de bijdrage van het Attractiepark kan de komende jaren geïnvesteerd worden in de voetbaljeugd. Zo zullen ruim 250 wedstrijdtenues van de gezamenlijke jeugdafdeling worden vervangen. Ook wordt aandacht besteed aan verhoging van het technische niveau. Daarnaast wordt langs het hoofd- en het kunstgrasveld herkenbare sponsoruitingen aangebracht.

Bestuur en leden van JCLE, S.c. Lutten en v.v. EMMS zijn zeer tevreden met de samenwerking met Attractiepark Slagharen. Met trots wordt het sponsorlogo in de regio uitgedragen!

De officiële presentatie van de nieuwe tenues wordt bij aanvang van het nieuwe seizoen georganiseerd op het attractiepark. Nadere berichtgeving hierover volgt.

slagharen

Henry Kosse  (v.v. EMMS), Wouter Dekkers (Attractiepark Slagharen) en Tonny Scholten (S.c. Lutten)