Attractie- & Vakantiepark Slagharen verlengt hoofdsponsorschap met JCLE

Ondertekening contract

Het Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft het hoofdsponsorschap met JCLE verlengd. Het Attractie- & Vakantiepark Slagharen bindt zich voor maar liefst vijf seizoenen aan de gezamenlijke jeugdafdeling JCLE van voetbalverenigingen S.c. Lutten en v.v. EMMS. Donderdagmiddag werd op het Attractie- & Vakantiepark Slagharen het sponsorcontract getekend tussen Dave Storm (Algemeen directeur Attractiepark) en Jack van de Belt (voorzitter S.c. Lutten) en Herman Spijker (voorzitter v.v. EMMS). Tevens waren er vele JCLE jeugdleden aanwezig om dit moment gezamenlijk te vieren.

Met de sponsoring toont het Attractie- & Vakantiepark Slagharen haar maatschappelijke betrokkenheid. De combinatie pretpark en plaatselijke jeugd is een zeer aansprekende. Daarnaast willen beide partijen de samenwerking verder met elkaar versterken op verschillende andere punten.

Dankzij de bijdrage van het Attractie- & Vakantiepark Slagharen kan de komende jaren geïnvesteerd worden in de voetbaljeugd. De aankomende jaren wil JCLE verder uitgroeien in de jeugd en daarom zal er extra aandacht besteed worden aan verhoging van de technische kwaliteiten van de trainers d.m.v. workshops en opleidingen. Ook zal er geïnvesteerd worden in materialen om de jeugdleden te voorzien van nieuwe uitdagingen. Daarnaast wordt langs het hoofd- en het kunstgrasveld herkenbare sponsoruitingen aangebracht.

Bestuur en leden van JCLE, S.c. Lutten en v.v. EMMS zijn zeer tevreden met de samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Met gepaste trots zal het sponsorlogo in de regio worden uitgedragen!

Het sponsorcontract is getekend tussen Dave Storm (Algemeen directeur Attractiepark) en Jack van de Belt (voorzitter S.c. Lutten) en Herman Spijker (voorzitter v.v. EMMS)