Aanmelden

Voor nieuwe leden hebben wij een boekje opgesteld waarin alle informatie te vinden is, er staat ook een stukje in over hoe we met elkaar omgaan op het voetbalveld. Indien je het bestand niet kunt openen download en installeer dan eerst Adobe Acrobat Reader.

Een nieuw lid kan, na indeling door de TC, deelnemen aan de trainingen. Als een nieuw lid zich aanmeld nadat de teamindeling door de KNVB is gecommuniceerd, dan zal er door de TC gekeken worden wanneer hij/zij deel kan nemen aan de wedstrijden. Het kan voorkomen dat dit pas kan na de nieuwe indelingen van de KNVB. De TC zal hierover communiceren naar het betreffende nieuwe lid.

Als je een keer hebt meegetraind en de voetbal bevalt je dan moet je je aanmelden. Dit i.v.m. registratie bij de KNVB en de verzekering.

JCLE is een combinatie van de jeugd van de hoofd voetbalverenigingen van s.c. Lutten en v.v. EMMS. Dat betekent dat je lid wordt van Lutten of EMMS. Download eerst een aanmeldformulier van v.v. EMMS of s.c. Lutten.

Vul de benodigde gegevens in en stuur het formulier aan één van de vrijwilligers die zich bezig houden met de ledenadministratie.

Ledenadministratie
sc Lutten vv EMMS
Henk Bril

Het Weerdje 25

7783 CT Gramsbergen

Telefoon: 06-2335 6385

E-mail: secretariaat@sclutten.nl

Bernhard Sibelt

Dr. Willemslaan 39

7776 CE Slagharen

Telefoon: 0523-682888

E-mail: b.sibelt@planet.nl

Als dit allemaal is gelukt kun en mag je wedstrijden bij JCLE spelen. Meldt je weer bij je trainer en heb veel voetbalplezier!